HOME Prezentare NOU!!! - DOMUS SHOP PRODUSE NOUTATI REPARATII-SERVICII CONTACT PROIECTE FINANTATE POS CCE -Investitii pentru viitorul dumneavoastra
POS CCE - Axa Prioritara I „Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie”- „Dezvoltarea Durabilă a Silk Contact”
    
RSS FeedRSS
free counters


Vezi prezentarea videoSilk Contact SRL

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"

COMUNICAT DE PRESA
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea Durabilă a Silk Contact”
Data: 10.04.2015
Localitatea: Baia Mare

S.C. SILK CONTACT S.R.L., cu sediul în Baia Mare, B-dul Unirii nr. 1, ap. 2, județul Maramureș, a derulat, începând cu data de 27.11.2013, proiectul „Dezvoltarea Durabilă a Silk Contact”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 4m/400704/5/27.11.2013 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, Autoritate de Management pentru Programul Operațional Sectorial ,,Creșterea Competivității Economice’’ (POS CCE)  prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord -Vest în calitate de Organism Intermediar pentru POS CCE.
Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice”, Axa Prioritară
1 – „Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie”, Domeniul Major de Intervenție 1.1 – „Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM”, Operațiunea a) – „Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.778.021,07 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de966.320,25 lei.
Proiectul s-a implementat în localitatea Baia Mare pe o durată de 19 luni.
Obiectivul proiectului este de a dezvolta durabil întreprinderea SILK CONTACT S.R.L. prin modernizare tehnologică și relocarea într-o bază de producție optimizată.

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la
Nume persoană contact: Bîrle Ovidiu Gheorghe
Funcţie: Administrator
Tel. 0729.515.559, Fax: 0262.217.324, e-mail: birleovidiu@yahoo.comPentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Baia Mare 21.01.2014

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională


„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
COMUNICAT DE PRESA
Debutul proiectului „Dezvoltarea Durabilă a Silk Contact"
Data: 21.01.2014
Localitatea: Baia Mare

S.C. SILK CONTACT S.R.L., cu sediul în Baia Mare, B-dul Unirii nr. 1, ap. 2, județul Maramureș, derulează, începând cu data de 27.11.2013, proiectul „Dezvoltarea Durabilă a Silk Contact", cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 4m/400704/5/27.11.2013, încheiat cu Ministerul Economiei, Autoritate de Management pentru Programul Operațional Sectorial ,,Creșterea Competivității Economice'' (POS CCE)  prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord -Vest în calitate de Organism Intermediar pentru POS CCE. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice", Axa Prioritară 1 - „Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie", Domeniul Major de Intervenție 1.1 - „Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM", Operațiunea a) - „Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile".
Valoarea totală a proiectului este de 1.778.021,07 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 966.320,25 lei.

Proiectul se implementează în localitatea Baia Mare pe o durată de 19 luni. Obiectivul proiectului este de a dezvolta durabil întreprinderea SILK CONTACT S.R.L. prin modernizare tehnologică și relocarea într-o bază de producție optimizată.
Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Bîrle Ovidiu Gheorghe
Funcţie: Administrator
Tel. 0729.515.559, Fax: 0262.217.324, e-mail: birleovidiu@yahoo.com
Design by PrimeTech