HOME Prezentare NOU!!! - DOMUS SHOP PRODUSE NOUTATI REPARATII-SERVICII CONTACT PROIECTE FINANTATE POS CCE -Investitii pentru viitorul dumneavoastra
Despre noi
    
RSS FeedRSS
free counters


Vezi prezentarea video

 

Despre noi:

In urma unei istorii de 17 ani DOMUS mobila a devenit unul dintre numele de referinta in industria mobilei si amenajarilor interioare. Oferim clientilor nostri o gama variata de mobilier cu un design modern si inovator care sa reflecte ultimele tendinte in domeniu.
Designerii nostri experimentati va vor face propuneri ce reflecta personalitatea si stilul dumneavoastra de viata.Mobilierul produs de DOMUS
reuseste sa creeze un ambient placut si un echilibru intre calitate, design si confort.
Deoarece pentru amenajarea locuintei dumneavoastra conteaza fiecare detaliu va oferim o paleta nelimitata de materiale, finisaje, culori si dimensiuni.
Pentru a va garanta calitatea constanta a produselor DOMUS mobila a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2000 in anul 1998 si am fost certificati de catre TUV Thuringen Germania.

Producţie:

Fabrica de mobila DOMUS este situata in centrul vechi al municipiului Baia Mare. Fabrica este moderna, productia se realizeaza pe centre de prelucrare cu comanda numerica (circular cu comanda numerica , doua centre cu comanda numerica de gaurit, frezat si profilat), masini de aplicat cant ABS drept si curb, presa cu vid pentru MDF profilat si termoformat.
Tehnologia moderna ne asigura o calitate excelenta , o viteza mare de productie si un pret mic pentru mobilierul la comanda .

Produse:

Materialele utilizate in fabricarea mobilierului DOMUS sunt placile de PAL si MDF, melaminat sau infoliat (termoformat) .
Pentru a mentine inaltul nivel de calitate, toate materiile prime sunt controlate la achizitie dar si in timpul procesului de productie.
Asiguram si electrocasnicele necesare , fiind reprezentanti pentru Bosch , Whirlpool , Gorenje , Teka , Ariston.

Design by PrimeTech