HOME Prezentare NOU!!! - DOMUS SHOP PRODUSE NOUTATI REPARATII-SERVICII CONTACT PROIECTE FINANTATE POS CCE -Investitii pentru viitorul dumneavoastra
Noutati
    
RSS FeedRSS
free counters


Vezi prezentarea video

Noutati
13.08.2014
In curand!

Cu o experiență de peste 20 de ani in proiectarea mobilei la comanda, echipa Domus Mobila este pregatita pentru pasul urmator. Cu aceeasi dedicatie si pasiune pentru confortul dumneavoastra, am implementat Domus NET, o solutie pentru cei care doresc sa fie designeri in propria casa.

Imos net va permite sa va construiti camera de mobilat cu:

  • Vederea de sus a camerei de mobilat, cu modificarea dimensiunilor peretilor, pozitiei si  dimensiunilor ferestrelor si usilor
  • Pozitionarea prizelor, a intrerupatoarelor, tevilor de  apa si de gaz, a perdelelor si colorarea peretilor si pardoselii
  • Pozitionarea corpurilor de iluminat in  tavan si podea, cu simularea iluminarii spatiului
  • Personalizarea camerei cu obiecte de decoratiuni interioare

O data construita, camera poate fi mobilata si puteti sa realizati urmatoarele:

  • Amplasarea de corpuri de mobilier pentru bucatarii, bai, dormitoare, office, living etc.
  • Ajustarea dimensiunilor, a culorii si a materialelor pentru fiecare corp in parte sau simultan la toate corpurile
  • Accesorizarea corpurilor de mobila cu manere, picioare nivelatoare, usi de sticla, electrocasnice si accesorii incorporabile
  • Vederea de ansamblu in 3D a camerei construite si mobilate
  • Lista corpurilor de mobilier  selectate si preturile aferente


01.06.2011

Partenerii nostri de la EET GmbH ne-au livrat si instalat noua masina automata pentru aplicat cant HolzHer ARCUS 1334 - o alta minune a tehnicii germane.
Instruirea personalului nu a durat mai mult de 4 ore , timp in care am generat programele de prelucrare si am fost instruiti in special cum sa intretinem masina , deoarece programarea si utilizarea acesteia este atit de facila incit ar putea fi operata si de copii.
Uimitoare este calitatea aplicarii si prelucrarii cantului , dar si viteza de aplicare de 18 m/min.
Bineinteles , urmeaza un nou stadiu de crestere a productivitatii muncii cu toate efectele pozitive pe care le genereaza aceasta. 

ARCUS 1334

06.12.2010

Preturile au scazut din nou ca urmare a cresterii productivitatii , dar si a numarului de comenzi executate in timp tot mai scurt.
Deja avem nevoie doar de doua zile pentru executarea unei bucatarii si montare la client.

01.03.2010

Prima serie mica produsa integral cu noua investitie: ELECTRICA ZALAU04.12.2009

Soft-ul de proiectare este deja instalat , iar echipa de proiectare a efectuat primul ciclu de pregatire.
Azi a sosit piesa de baza a Fabricii DOMUS , CNC-ul HolzHer , care este deja instalat si de saptamina viitoare intra in probe tehnologice.
Intreg staff-ul tehnic suntem de acord ca este o bijuterie si o minune a tehnicii. Centrul de prelucrare primeste de la biroul PROIECTARE programul de prelucrare pentru fiecare piesa componenta a mobilei si executa automat operatiile de taiere , decupare , frezare , gaurire pe fata sau din lateral , cu o precizie de 0,05 mm.CNC HOLZHER
28.08.2009

Domus mobila a accesat din nou o finantare europeana destinata achizitiei de utilaje de ultima generatie.
In luna Decembrie 2009 , programul de proiectare de mobilier actual va fi inlocuit cu un sofware mult mai performant care ne va da posibilitatea de a automatiza complet fabrica .
Prima sectiune a softului ne va permite prezentari ale mobilei mult mai realiste catre clienti si constructii mai sofisticate.
Sectiunea PROIECTARE ne va permite sa construim corpurile de mobilier mult mai rapid si precis , eliminind total erorile.
Sectiunea COMUNICARE va transfera programele de procesare masinilor cu comanda numerica , care vor procesa automat panourile componente.
Noul Centru cu Comanda Numerica de la HolzHer va inlocui vechiul CNC Bulleri fabricat in 2000. Acest CNC va inlocui 3 utilaje distincte, permitind sa crestem viteza de executie a mobilierului , finalizata in timpi mai scurti de asteptare pentru clienti.
Design by PrimeTech